RM-Lotteriet

Vad kan du vinna?

Ser du något du verkligen vill vinna? Köp fler lotter!

2 biljetter till Alive Festival 4-6 juli

Är du redo att låta musikens kraft föra dig till en annan dimension? Packa din festivalanda och gör dig redo för Alive Festival 4-6 juli!

Det här är inte bara en festival; det är en hyllning till livet, kreativiteten och gemenskapen. Lev livet fullt ut på Alive – där varje sekund är en fest för själen!

Klara artister: Bolaget, Carola, Anis Don Demina, Mando Diao, Petter, Stiftelsen, Peg Parnevik mfl. Läs mer på www.alivefestival.se

Brödkasse från Leksands Knäckebröd – Flera vinster

Leksands Knäckebröd där varje knäckebrödsskiva berättar en historia om hantverk, tradition och passion för bakning. Beläget i hjärtat av Dalarna, har Leksandsbröd varit en symbol för svensk baktradition i generationer.

Vi på Leksands Bröd, tror på att använda lokala och naturliga ingredienser för att skapa våra berömda knäckebröd. Varje bröd bakas med omsorg och precision, vilket resulterar i den perfekta kombinationen av krispighet, smak och närhet till naturen.

2 biljetter till Leksand Ölfestival 30-31 augusti

Välkommen till Leksand Ölfestival – där tradition möter förnyelse i en hyllning till hantverksöl. Gå inte miste om denna unika chans att upptäcka svensk hantverksöl.

Leksand Ölfestival vill hylla de svenska mikrobryggerierna och lyfta fram svensk småskalig hantverksöl. Njut av en helg fylld med smakprovningar, gemenskap och genuin ölkultur i hjärtat av pittoreska Leksand. Utforska en värld av öl från lokala mikrobryggerier till välkända etableringar, och lär dig mer om konsten att brygga öl från passionerade experter.

Fiskekit från Eagle Fishing Fiskebutik

Eagle Fishing, Insjöns premierade fiskebutik för alla entusiaster. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fiskare, har Eagle Fishing allt du kan tänkas behöva för ditt nästa äventyr vid vattnet.Med ett brett urval av fiskeutrustning från de ledande varumärkena erbjuder vi kvalitet och expertis under ett och samma tak. Från hållbara fiskespön och pålitliga rullar till ett brett sortiment av beten, linor och personlig utrustning, har vi allt för att säkerställa en framgångsrik fisketur.

1 biljett till Brunkebergsbalen 2024 – Datum ej klart

Ta på dig din finaste aftonklädsel och förbered dig för en oförglömlig natt på den årliga Brunkebergsbalen som arrangeras av RT 70 och LC 171.Denna magnifika tillställning, som återupplivar traditionen av klassiska baler, inbjuder dig att stiga in i en värld av elegans och historisk charm mitt i hjärtat av Stockholm. Bland glittrande ljuskronor och bubbel i glasen är Brunkebergsbalen ett perfekt tillfälle att klä upp sig, träffa nya människor och skapa minnen som varar livet ut.

Övernattning på Grand Hotel Falun – 2 priser

Upplev historisk charm på Grand Hotel i Falun. Vi välkomnar dig till en vistelse där historisk elegans möter modern bekvämlighet. Beläget i hjärtat av den pittoreska staden Falun, är vårt hotell det perfekta valet för dig som söker en minnesvärd upplevelse. Unna dig eller någon du håller kär, en lyxig getaway med en nypa kulturell flair.

Varje presentkort innehåller 1 dygn i dubbelrum, 3-rätters middag och frukostbuffé för 2 personer. Starta dagen med en utsökt frukostbuffé och utforska sedan allt som Falun har att erbjuda, från det historiska gruvområdet till charmiga lokala butiker och restauranger och besöksmål.

1 biljett till Roundtable Ski Weekend 2025

De senaste 36 åren har RT3 varit värd för Round Table Sveriges och kanske världens enskilt största RT-klassiker – Ski Weekend, där afterskin garanterat är tokigast i världen! Det är en helg då hela världens bröder & systrar bjuds in till att njuta av de svenska fjällen och snön, för att inte tala om tabling i världsklass.

Fokus är på att träffa bröder & systrar för att ha en riktigt rolig helg. Helgen är fylld av aktiviteter, från skidåkning till pokerturneringar och mingel. Vecka fyra är en av de populäraste och partyfyllda veckorna i Sälen, vilket så klart är skälet till att RT & LC är där just då.

Mode från Solblomman

I hjärtat av Leksand hittar du vår inbjudande butik, en plats där modern stil möter lokal charm. På Solblomman Mode strävar vi efter att erbjuda något för varje smak och tillfälle, från vardagskläder till festens mittpunkt. Vårt urval speglar de senaste trenderna och tidlösa klassiker, noggrant utvalda för att passa vår unika kundkrets.

På Solblomman Mode är varje besök en upptäcktsresa. Oavsett om du söker den perfekta presenten, uppdaterar din garderob, eller bara är ute efter lite modeinspiration, är du alltid välkommen till oss. Vi lovar en shoppingupplevelse som är lika personlig och speciell som vårt underbara Leksand.

Mode från Carl Ohlsons klädbutik i Leksand

Carl Ohlsons klädbutik är en familjeägd pärla där varje besökare välkomnas med personlig service och värme. Vare sig du är ute efter den perfekta festblåsan eller mysiga vardagskläder, har vi något för varje smak och tillfälle.

Carl Ohlson sponsrar med ett härligt modepaket.

Westerviks Gin

Westerviks Gin, den hyllade lokala ginproducenten, sponsrar vårt lotteri med inte mindre än fem fantastiska prispaket! Varje prispaket innehåller tre noggrant utvalda flaskor gin, direkt från Westerviks destilleri, kända för sin passion för hantverk, kvalitet och innovation inom ginframställning.

Westerviks Gin är inte bara en produkt; det är en berättelse om lokal förädling, noggrant utvalda ingredienser och en kärlek till det lilla extra som gör varje ginupplevelse unik. Detta är din chans att vinna en del av denna exklusivitet! Varje prispaket är en inbjudan att utforska Westerviks Gins utsökta smakprofil och kanske upptäcka din nya favoritgin.

A. Vikmans Entreprenad

A. Vikmans Entreprenad, det välrenommerade Stockholmsbaserade företaget känt för sin expertis och tillförlitlighet inom bygg och betong, har generöst bidragit med två högkvalitativa powertools, vilket ger er chansen att vinna verktyg i toppklass till era hemmafixarprojekt eller professionella uppdrag.

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs hotell i utkanten av Leksand med fantastisk utsikt över Siljan. Här möts man av en familjär stämning och hög kvalitet på såväl rum som på mat och service. Hotellets restaurang är vida känd för sin fantastiska mat som man året runt njuter av tillsammans med den magiska utsikten. Närheten till både natur och sevärdheter gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för att uppleva Dalarna.

Siljansnäs Hotell sponsrar med en hotellvistelse för två personer.
Dubbelrum ink frukost.