Homeparty

En fest att minnas

Ett av de trevligaste och roligaste inslagen på ett Riksmöte är fredagens “homepartys”. Eller som det kanske är mer vanligt att kalla det för i dagligtal “en hemmafest i mindre sällskap”. Vi träffas i nya konstellationer för att kunna lära känna nya personer inför den kommande helgen. Vi räknar med att vara ca 1 000 deltagare på Riksmötet.

Vi behöver många hem och stugor som öppnas upp för nya vänner från hela Sverige och världen (för vissa av våra vänner är även från andra länder). Det är med detta som bakgrund vi nu ber dig om din uppmärksamhet.

Vad är ett homeparty under en Riksmöteshelg för LC och RT? 

Det kan ju vara dötrist, långtråkigt…eller, eller alldeles underbar! Homeparty är för de allra flesta Riksmötegäster helgens höjdpunkt och för att Riksmötet i Leksand ska bli det bästa någonsin behöver vi DIN hjälp! 

Hyr du en stuga på Leksand Strand eller något annat centralt boende i Leksand? Kan du tänka dig att isåfall vara värd för ett homeparty eller kanske styra ett homeparty i någon annan persons hem vid Riksmötet fredag 10 maj 2024? 

Vad vi önskar av dig då är inte mycket mer än ditt värdskap, din lokal och din villighet att ta hand om lite disk och en extra städning dagen efter. 

Ett normalt homeparty går till så att:

  • Du får leverans av mat och dryck innan homepartyt. Mat och dryck står Riksmötet för. 
  • Dagen innan din fest förbereder du ditt hem med stolar, bord och dukar upp inför middagen. 
  • Gästerna kommer till dig till kl. 18.30 fredag 10 maj 2024.
  • Väl på plats kommer alla att hjälpas åt att lyfta er fest till en fantastisk kväll.
  • Du som värd ser till att lekar leks, att maten serveras enligt instruktioner och att musiken och glädjetjuten är på bästa volym.
  • Gästerna lämnar dig vid 22.30 för att ta sig vidare till festplatsen för Reunion. Du ser till att samtliga lämnar din lokal.  
  • Dagen efter väntar såklart lite städning och kanske en tallrik att diska. Men framförallt en helt underbar känsla av att ha haft en fantastisk hemmafest med härliga “nya” vänner.

När du nu vet lite mer om vad ett homeparty innebär så frågar vi helt enkelt: 

Vill du vara värd för ett magiskt homeparty och en kväll du sent kommer glömma?

Vänligen svara i formulären nedan:

Observera att det inte garanterar någon Riksmötesbiljett i denna anmälan. 

Vill du veta mer? Kontakta oss på HP@rm2024.se